Verzendkosten

Nederland:
Bestellingen onder de € 75,-: € 6,50,  boven de € 75,-: Gratis

Overige landen binnen de EU:
Bestelling onder de € 125,-: € 12,80, boven de € 125,-: Gratis

Alle overige landen:
Transportkosten : : € 20,-

Verzending:
Alle pakketten worden verzonden via TGP Pakket service DPD pakket. Alle pakketten binnen Nederland zijn voorzien van een track & trace code, zelfs de brievenbus pakketten.
Track & Trace voor pakketten buiden Nederland geldt een toeslag van € 4,50

Wij leveren uw product af op het adres dat u bij de bestelling hebt opgegeven. U kunt het adres niet meer wijzigen als wij het pakket al hebben verzonden. Wij doen ons best om de bestelling zo snel mogelijk te leveren binnen de periode die wordt aangegeven op de website (binnen  2 werkdagen tijdens werkdagen in Nederland en België). Als de bestelling vertraagd is, stellen wij u hiervan schriftelijk op de hoogte. We garanderen dat u de bestelling uiterlijk 15 dagen na bevestiging van de bestelling zal ontvangen. Lukt dit onverhoopt niet, dan kunt u ons verzoeken om (a) het bedrag dat u voor het product betaald hebt meteen terug te storten, of (b) een vervangend product (van gelijke waarde) te sturen.

Neem contact op.

Op dit moment zijn we er niet. Daarom kunt u via deze link een bericht achter laten. We nemen dan zo snel mogelijk contact op.

Not readable? Change text. captcha txt
0